Якщо ви любитель свинини, пропонуємо вашій увазі рецепт, за яким готували ще наші прадіди. Така закуска стане альтернативою будь-якій ковбасі на святковому столі.

Для приготування вам знадобиться:

  • свинина (свиняча грудинка) - 1800 г
  • світле пиво - 500 мл
  • соєвий соус - 50 мл
  • суміш перців - 1/2 ч. л.
  • прованські трави - 1 ч. л.
  • сушений часник - 1 ч. л.
  • паприка - 1 ч. л.
  • сіль - 1 ч. л.

Візьміть свинячу грудинку і промокніть її паперовим рушником. Поріжте на чотири рівні частини.

Розігрійте сковороду і обсмажте її на сильному вогні в двох сторін.

Посипте зверху сумішшю перців, сушеним часником, прованськими травами і сіллю.

Залийте м'ясо світлим пивом і соєвим соусом.

Накриваємо кришкою і тушкуємо на повільному вогні протягом 20 хвилин. По закінченню часу додаємо паприку, цукор і перевертаємо м'ясо. Тушкуємо його ще протягом 1,5-2 годин на повільному вогні, періодично перевертаючи його.

Дістаємо м'ясо, даємо йому охолонути і залишаємо в холодильнику на ніч. Потім дістаємо і нарізаємо на тонкі шматочки. Приємного апетиту!

Готове м'ясо потрібно зберігати в холодильнику.

Раніше Hyser писав про те, як приготувати ніжні оладки на молоці.

Також Hyser повідомляв, що рецепт салату "примхлива жінка".

Нагадавши рецепт самого соковитого бургера за 10 хвилин.