У мережі опублікували Відеоролик-компіляцію зі смішних цитат і застережень Іллі Ківи

Народний депутат від Партії "ОПЗЖ" Ілля Кива сьогодні відомий практично кожному українцю, проте здебільшого не своїми ініціативами як нардеп, а сумнівними цитатами і застереженнями. На YouTube-каналі "STERNENKO" з'явилася збірка смішних моментів взаємодій Ківи з пресою.

Незважаючи на те, що Кива — далеко не найсерйозніший старожил на українській політичній арені, за кількістю застережень і смішних цитат він вже може позмагатися з мером Києва Віталієм Кличком, хоча той і довше в політиці.

В першу чергу в очі кидається те, що Ківа, спілкуючись з журналістами, нерідко поводиться досить агресивно і рідко знаходить що відповісти на будь-які провокаційні питання. Ця його риса, мабуть, визначила його імідж як політика.

Крім агресії Кива виділяється тим, що нерідко заїкається, "залипає" або до місця або не до місця використовує різні приказки. Одним з найзнаменитіших його ляпів є заява про те, що він і його партія, отримавши довіру українців, буде "боротися проти України і проти українського народу.

Ківа в цілому часто робить подібні сумнівні висловлювання, за що і стає легкою мішенню для журналістів. Проте депутат, навіть незважаючи на свій імідж, в одному з інтерв'ю заявив про те, що в певний момент стане президентом.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що Олександр Лукашенко заявив, що Бог — Білорус за національністю.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 16-річна українська фігуристка викликала фурор на Олімпіаді.

Також "Hyser" писав, що у Держдумі в черговий раз обурилися популярною піснею українських футбольних уболівальників про Володимира Путіна.