У мережі розмістили несподівану інформацію, в якій йдеться про те, що президент Російської Федерації Володимир Путін запропонував колишньому президенту України Петру Порошенку так званий "політичний притулок". Стало відомо, що це вже не перший раз, коли глава Росії пропонує таку допомогу п'ятому президенту України.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Кореспондент»

Потрібно розповісти про те, що Володимир Путін публічно заявив, що таким людям, як пан Порошенко, потрібно надати притулок в Росії, а саме в Кремлі.

Крім цього, президент Росії сказав це публічно, без будь-яких збентежень. Також він помітив, що так званий політичний притулок може бути виділено Петру Порошенку з «гуманітарних міркувань».

Відомо, що 7 лютого пройшла прес-конференції за підсумками переговорів з президентом Франції Еммануелем Макроном, де Володимир Путін публічно заявив про те, що готовий прийняти Петра Порошенка в Москві.

Важливо помітити, що ще в той час, коли Петро Порошенко був чинним президентом України, Путін йому також пропонував «політичний притулок».

"Я йому говорив, що якщо у нього виникнуть якісь складнощі в майбутньому, Росія готова надати йому політичний притулок", - повідомив глава РФ.

Потрібно акцентувати увагу на тому, що навіть не дивлячись на протиріччя щодо Донбасу між Путіним і Порошенком, президент Росії підтвердив і озвучив свою пропозицію колишньому гаранту України.

Таке звернення не могло залишитися без уваги, і Петро Порошенко вже відреагував на звернення Володимира Путіна в соціальній мережі.

"Володимиру Володимировичу, ми розберемося самі, тут, в Україні. І одвічна російська практика "піклуватися" про українську політику і політиків вже давно припинилася", - написав Петро Порошенко на своїй сторінці в Facebook.

Нагадаємо, що у мережі показали забавну абетку донеччанина і розсмішили мережу.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", у мережі повідомили, що російські офіцери вимагають Володимира Путіна піти у відставку.

Також портал "Hyser" писав, що у мережі розповіли, що Лукашенко нібито почав погрожувати Україні ядерною зброєю.