Українські метеорологи розповіли про те, яка погода очікується майбутньою весною. За словами синоптиків, весна поточного року очікується прохолодною і сонячною. Середня температура повітря сягатиме 8°C.

Про це йдеться у матеріалі "Апостроф" із посиланням на метеорологічний сайт Wismeteo.

Києва

Всі вже з нетерпінням очікують приходу весни і зміни сезонів. На початку першого весняного місяця середня температура повітря буде 2°C. Синоптики заявили, 4 березня очікуються опади, але вони будуть нетривалими і короткочасними.

Львів

Стовпчики термометрів показуватимуть в середньому 4°C. минулого року перший меясц весни був не дуже сприятливим. Середня температура повітря в березні минулого року досягала 3°C. 6 березня очікуються опади, але вони будуть нетривалими і короткочасними.

Харків

Згідно з прогнозами синоптиків, у березні середня температура становитиме близько 3°C. Крім цього, до 7 березня очікуються температурні перепади-стовпчики термометрів коливатимуться від -4°C до 0°C. Температура повітря прогріється до 6°C. Можливі незначні опади.

Одеса

На початку березня стовпчики термометрів коливатимуться на рівні 2°C. При цьому, максимальна температура повітря очікується 24 березня. У цей день стовпчики термометрів показуватимуть 11°C. У березні в Одесі буде без опадів. Справжня весняна погода.

Дніпро

Середня температура буде 3°C. Однак на початку березня буде ще нестабільна погода, тому температура повітря коливатиметься на рівні 0°C. значно потеплішає вже 30 березня. Температура повітря прогріється до 10°C. Прогнозуються незначні опади, але вони будуть нетривалими.

Черкаси

Незважаючи на те, що на календарі буде вже березень, але стовпчики термометрів будуть опускатися до -10 градусів. Середня температура повітря буде на рівні 0°C. За словами синоптиків, опади очікуються 4 березня, але вони буде невеликими.

Луцьк

Протягом першого весняного місяця стовпчики термометрів опускатимуться нижче 0°C. очікуються навіть морози до - 17 °C. денна температура буде -3°C. Метеорологи відзначили, що опади очікуються лише 7 березня і то незначні.

Івано-Франківськ

У березні середня температура повітря становитиме близько 4°C. До 4 березня стовпчики термометрів показуватимуть від -5°C до 2°C, але весна візьме своє і стовпчики піднімуться до 5°C. Великої кількості опадів не прогнозується.

Чернігів

Середня температура в березні буде на рівні 0°C. На початку місяця можливі невеликі морози. Синоптики заявили, що 12 березня стовпчики термометрів піднімуться до 9°C. Опади будуть, але невеликі і короткочасні.

Сум

У березні середня температура становитиме близько 0°C. До 6 березня прогнозуються морози до -7°C. Але незабаром стовпчики термометрів піднімуться до 2°C. Значних опадів не очікується.

Маріуполь

У перший місяць весни середня температура становитиме близько 2°C. До 8 березня можливі морози до -5°C. Значних опадів не очікується.

Українські синоптики розповіли, яка погода очікується протягом цього тижня. Згідно із прогнозами, в Україну йде потепління, але поки ще рано ховати теплі речі, тому що лютий може здивувати.

Раніше "Hyser" повідомляв, що українські синоптики розповіли про погоду в Україні на найближчому тижні.

Наш портал писав, що синоптики зробили прогноз на літо: українців чекає погодний апокаліпсис.

Також синоптики назвали дати аномального зимового потепління.

Нагадаємо, що синоптики розповіли, яким буде літо 2022 року.