Якщо хтось думає, що через постійну хмарності і відсутності сонця на небосхилі в лютому, його вплив мінімальний, то ця думка помилкова. Людство однозначно в лютому 2022 року відчує підвищену сонячну активність і потужні геомагнітні коливання. Вчені назвали конкретні дати.

Стало відомо, що останній місяць зими буде важким для особливо чутливих людей. Ще б пак, січень 2022 року вже став одним з найбільш насичених геомагнітними подіями місяців за останні кілька років. Так, якщо в грудні 2021 року був всього лише один день з магнітними бурями, то в січні їх реєстрували більше шести разів.

Так, в період з 10 по 14 лютого Землю чекає кілька магнітних бур. Згідно з представленим прогнозом, передбачається, що вони будуть відбуватися майже кожен день крім 12 лютого.

Як повідомляє Лабораторія рентгенівської астрономії Сонця, ці магнітні бурі матимуть рівень G1, тобто вони будуть слабкими і пройдуть для жителів Землі майже непомітно.

До речі, вже сьогодні, 7 лютого, ймовірність магнітної бурі становить 10 %.

20-23 лютого - у ці дати прогнозують незначні, проте тривалі геомагнітні коливання. Хоча вони і не будуть настільки потужними, слід все одно в ці дні звертати увагу на самопочуття.

25 лютого-остання і найкоротша за тривалістю, проте відносно сильна магнітна буря в лютому.

Не забудьте допомогти організму в разі погіршення самопочуття через магнітних бур. Важливо забезпечити себе хорошим сном і відпочинком, а також правильно харчуватися і дотримуватися питного режиму. Вся справа в тому, що магнітні бурі сильно впливають на кровоносну і серцево-судинну систему, а чиста вода, позбавлена підсолоджувачів та інших добавок допомагає здійсненню процесу водного обміну в клітинах людського організму, а розріджену крові.

Відзначимо, що всього в класифікації магнітних бур п'ять рівнів – від G1 до G5. Вважається, що слабка буря може спровокувати незначні збої в роботі енергосистем, а також вплинути на шляхи міграцій птахів і тварин. При цьому більш сильні бурі викликають порушення короткохвильового зв'язку і роботи навігаційних систем, а також збої напруги в промислових мережах.

Раніше "Hyser" писав про те, що були названі перші ознаки" тихого інсульту", про які потрібно знати.

Також наш портал повідомляв, що були названі продукти, які дуже корисні для серця і тому особливо необхідні гіпертонікам.

Нагадуємо, що були названі продукти, які ефективно розріджують кров.