Синоптики поділилися прогнозом погоди в Україні на 6 лютого.

У цей день на більшій частині України очікується переважно суха і малохмарна погода. За винятком західної частини країни, де вдень прогнозується мокрий сніг, а також температура повітря в районі від +2°C до + 5°C, вітер південно-західний, 7-12 м / с. Про це пишуть "Факти".


А ось на півночі України сьогодні опади не передбачаються, денна температура коливатиметься близько + 4°C. У центральних і південних регіонах день теж пройде без опадів і буде малохмарно. При цьому термометри вдень покажуть від + 2°C до +4°C, а в Одеській і Миколаївській областях - до +6°C.

На Кримському півострові очікується до + 5°C. Крім того, вдень мокрий сніг спостерігатиметься в Луганській і Донецькій областях. Температура при цьому буде вище нуля – від +1°C до +3°C.


До слова, синоптики і раніше говорили про те, що вихідні в Україні очікуються температурні гойдалки і в різних областях температура буде різною. Так, у східних та північних областях прогнозували слабкі та помірні морози, а на півдні та заході обіцяли +3-4°C.

За словами синоптика Наталії Діденко, на сході вдень температура повітря опуститься до -6 градусів, які збережуться протягом доби. При цьому буде спостерігатися мокрий сніг. Крім того, сніг з дощем вона обіцяла в Київській, Сумській, Чернігівській, Черкаській, Житомирській, Рівненській, Волинській, Тернопільській області. Так що потепління буде не скрізь і в будь-якому випадку діставати весняні речі рано.

Раніше "Hyser" писав про те, що в Україну увірветься весна і вже відомо, коли це станеться.

Також наш портал повідомляв, що стало відомо, де в Україні чекати ще більшого похолодання.

Нагадуємо, що синоптики розповіли про головний погодний сюрприз у 2022 році, який навряд чи порадує українців.