Вчора, 4 лютого, відбулася офіційна церемонія відкриття зимових Олімпійських ігор у Пекіні. На захід з'явилися багато голів держав, щоб підтримати своїх спортсменів, а також залагодити всілякі дипломатичні моменти.

А президент Російської Федерації Володимир Путін з'явився в Пекін для того, щоб виспатися. Незручний момент був відображений американським телеканалом NBC, інформує Главред.Інфо.

Сама церемонія знімалася хаотично, відеооператори використовували різні ракурси, показуючи, як загальні плани, так і портретні. Знімали і спортсменів, і організаторів, і високопоставлених чиновників, і іноземних гостей.

Але один момент став вірусним і розлетівся по всьому Інтернету. На відео зняли Володимира Путіна, який злегка задрімав. Однак після слів коментатора церемонії, який під час виходу представників української збірної заявив, що біля кордонів України розташовано 100 тисяч російських військових, Путін раптово прокинувся, нібито від кошмару або від відра холодної води.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що деяким категоріям українських громадян пообіцяли масштбані виплати від держави.

Нагадуємо, що в Україні стрімко погіршується ситуація з епідемією коронавірусу, названі області, які претендують поповнити список "червоних" зон адаптивного карантину.

Також портал Hyser інформував, що через правокаційні дії Володимира Путіна щодо України, в Російській Федерації фіксується падіння акцій у передових компанії, а також загальне погіршення економічного становища Росії.

Тим часом, у мережі розповіли, як, де і чим живе президент-втікач України Віктор Янукович.

Варто відзначити, що українцям розповіли, як зміняться тарифи на комуналку в лютому, і скільки тепер доведеться платити за рахунками середньостатистичної української сім'ї.