У Приватбанку повідомили, як оформити виплати за повний курс вакцинації щепленим підліткам.

Детальніше про це інформує сайт газети Факти і коментарі.

Перш за все варто відзначити, що оформити "ковідні" виплати можливо тільки підліткам у віці 14-17 років, які пройшли повний курс вакцинації від коронавірусу і сформували в додатку «Дія» «зелений» сертифікат.

У Приватбанку дали докладну інструкцію для тих, хто хоче отримати виплати за допомогою їх банку. Для початку тим, у кого є «Приват24», необхідно оновити додаток до останньої версії. У вкладці "Гаманець" потрібно додати карту "єПідтримка". Для зарахування коштів потрібно перейти за посиланням в "Дію" і подати заявку на виплату грошей на карту Приватбанку.

Якщо ж у підлітка немає фінансової карти, необхідно взяти ідентифікаційний код (ІПН), паспорт громадянина України або закордонний паспорт і з'явиться до найближчого відділення Приватбанку для проходження ідентифікації. А після цього вже можна зареєструватися в "Приват24" і за стандартною схемою оформити виплати за вакцинацію.

Щеплені підлітки можуть витратити гроші на покупку шкільних і канцелярських товарів, у тому числі книг, а також на оплату різних гуртків і секцій, харчування та проживання в гуртожитках навчальних закладів, а також на отримання позашкільної освіти.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що українцям назвали марку вершкового масла, виробники якого підробляють продукт.

Нагадуємо, що пацієнтка київської поліклініки показала моторошні умови в медичному закладі.

Також портал Hyser інформував, що деяким громадянам України пообіцяли видати пенсійні надбавки.

Тим часом, українська влада розповіла, коли українці зможуть вийти на пенсію після масштабної пенсійної реформи.