У мережі розповіли про те, як жив і як живе четвертий президент України Віктор Янукович

Віктор Янукович - колишній президент України, який став героєм безлічі мемів, політична кар'єра якого закінчилася його втечею в Російську Федерацію. YouTube-канал "MixShow" розповів, що з ним стало.

Так, 23 лютого, на тлі того, що відбувається в столиці, Янукович відправився в Донецьк, звідки, в районі Бердянська, сів на вертоліт і відправився в звис Тополя, звідки за допомогою Росії був переправлений в Ростов-на-Дону. Після кількох інтерв'ю та прес-конференцій екс-президент зупинив свою політичну діяльність і залишився в Росії, де веде досить самітницький спосіб життя.

В Україні у екс-президента залишилася величезна кількість майна, скористатися яким, зважаючи на заочний обвинувальний вирок, він не може. Перший час передбачалося, що колишній український лідер проживав у Ростові-на-Дону, проте пізніше з'явилася інформація про те, що він переїхав в елітне підмосковне селище Баківка. Це підтверджував нині покійний співак Йосип Кобзон.

Колишня дружина екс-президента Людмила Янукович, за чутками, проживала в Криму. Зовсім недавно в ЗМІ з'явилася інформація, що 23 січня 2022 року, вона раптово померла. Правда, пізніше Адвокатське об'єднання Aver Lex, яке захищає інтереси Януковича, спростували інформацію про її смерть.

За останніми даними, зараз Янукович продовжує жити в Баковці, а в 2020 році з'явилася інформація про те, що він купив особняк в Барвисі за 52 мільйони доларів.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що на Донбасі біля ніг український солдат вибухнув снаряд.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Польща готова надати Україні допомогу в разі нападу РФ.

Також "Hyser" писав, що Росія продовжує нарощувати військову міць біля кордонів України.