Вони не бачилися з 2019 року, саме тому обговорення питань енергетики та пандемії затягнулося на цілих 5 годин. Так, 1 лютого президент Росії Володимир Путін зустрівся в Кремлі з прем'єр-міністром Угорщини Віктором Орбаном. Ось тільки запам'яталася ця зустріч зовсім не обговорюваними питаннями.

Так, переговори лідерів Росії та Угорщини стали приводом для жартів в мережі. А все через те, що всі п'ять годин вони сиділи на відстані декількох метрів один від одного і зайшли на прес-конференцію з різних сторін залу.

Більш того, прем'єр-міністр Угорщини після зустрічі в першу чергу поділився з журналістами не узгодженими домовленостями, а враженням від того, що раніше він "ніколи ще в житті не сидів за таким довгим столом".

Найбільше користувачі соцмереж оцінили те, як політики пили шампанське. Відео опублікував у Twitter користувач з ніком проф. Преображенський.

"Вибачте, будь ласка, що через ці обмеження доводиться ось так, на відстані один з одним спілкуватися, але це ж не завадило нам обговорити всі питання?",- звернувся Путін до Орбана.

  • "Уявляєте як Путіну буде некомфортно в загальній камері?";
  • "Смердючий тиран смердить. Ближче до нього не підійти";
  • "Поминають щось, або когось? Кремлівський цирк....";
  • "Головне-обидва щеплені-перепривиті кращими в світі вакцинами....";
  • "І він ще зібрався в Китай на відкриття Олімпійських ігор. Як він буде зустрічатися з Сі Цзіньпіном? Теж на такій відстані? Вже весь світ сміється";
  • "Ось це спектакль!";
  • "Це як секс по телефону, але гірше";
  • "С * * кло" - написали в коментарях під відео, опублікованим в Twitter"Проф. Преображенський".

Також багато хто помітив, що коли Путін пересувається, то помітно накульгує і якось "дивно підволочує ногу". Таким чином підтверджується здогад, що глава Кремля вже давно носить ортопедичний корсет, застосовуваний при травмах хребта.

Зазначимо, що на прес-конференції за результатами зустрічі лідери Росії та Угорщини Володимир Путін і Віктор Орбан відзначили, що вони провели "ґрунтовний обмін думками" з питання довгострокових юридичних гарантій безпеки для Росії від країн Заходу.

А ось депутати Європейського парламенту розкритикували вчорашню зустріч прем'єр-міністра Угорщини Віктора Орбана і російського президента Володимира Путіна. Як повідомляє Euronews, парламентарі вважають, що Угорський прем'єр цим самим поставив під загрозу єдність ЄС у питанні протистояння Росії.

Нагадаємо, що американська молодь звернулася до Володимира Путіна.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", у мережі повідомили, що українських військ виявилося набагато більше, ніж у Росії.

Також портал "Hyser" писав, що у мережі розповіли, що Путін відводить війська від українського кордону.