Злидні в Україні - явище буденне, моторошне, і непереможне. Хотілося б жити так, як в Європі, але для цього необхідно пройти непростий шлях, ламаючи менталітет і перебудовуючи національні погляди на мир і майбутнє. А поки одні українці намагаються поліпшити життя цілої країни, інші-бажають банально вижити.

Так У Харкові люди мало не знесли візок з простроченими товарами, намагаючись урвати собі дешевше продукти харчування. Детальніше про це інформує УНІАН.

Так у супермаркеті Харкова, по вулиці Салтівське шосе, люди влаштували тисняву через уцінені продукти харчування. В основному, це була молочка - сир, масло, йогурти, кефіри і молоко – те, що найнебезпечніше споживати по закінченню терміну придатності.

Автор відео, який опублікував в соцмережах відео з супермаркету, показавши таким чином, як українці спустошують візок з простроченням, зазначив, що це саме ті продукти, у яких закінчився термін придатності. Однак пізніше журналісти з'ясували, що це був уцінений товар, у якого термін придатності тільки наближався до свого завершення.

У Європі супермаркети виставляють такі товари безкоштовно біля магазинів, щоб незаможні громадяни розбирали в міру своїх потреб і переваг. А в Україні за це готові брати гроші. Ось і весь менталітет, який ще довго не дозволить українцям жити так, як живуть європейці.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що президент України Володимир Зеленський підписав доленосний указ щодо обороноздатності української армії.

Нагадуємо, що під Києвом українці змогли купити за "ковідну" тисячу гривень сигарети і алкоголь.

Також портал Hyser інформував, що в Україні на 50% подорожчає м'ясо.

Тим часом, експерти розповіли, як очистити пральну машинку від цвілі, накипу, бруду і неприємного запаху, не використовуючи спеціальні дорогі засоби.

Варто відзначити, що у мережі регочуть над котом, який лапкою перераховує гроші.