У соціальній мережі розмістили незвичайний пост, який присвячений військовому собаці, служить в Збройних силах України. Цей пес заплутався в проводах перед окопами російських окупантів.

Відповідну публікацію розмістила офіцерка ЗСУ Олена Білозерська у своєму акаунті в Facebook.

Собака-воїн
Собака-воїн

"Це Вася. Кане Корсо, воїн. Кілька років служив у розвідці морської піхоти. Пройшов ППД, звалище і сектор. Він місяцями жив у пов'язці на очах у порівнянні з іншими бійцями. Стою на посту, несу розвантаження, дружу зі сліпими котами. Все як в людях. Мав служити зі своєю бусинкою, але не склалося.. Нещодавно із запізненням дізналася про Васину долю. Одного разу Вася пропав. Напевно, я нюхав лайно. Брати шукали. Підняв дрон - і побачив те, чого краще не бачити. Васька потрапив у пастку-прямо перед окопами бойовиків заплутався в дроті. Врятувати його було майже нереально, адже там не прослизнеш. Розвідники все-таки планували вночі відправитися на евакуацію собаки, але не встигли... Васька приїхав. Відкусив лапу і прийшов на три. Не хотів, щоб мене посадили. Така доля... Зараз Вася на дембелі, його відвезли в село до батьків господаря... #історії_із_разлічних_жизнів ", - підписала публікацію Українська офіцерка.

Пост Олени Білозерської
Пост Олени Білозерської

Потрібно помітити, що українці, які побачили цю публікацію, не змогли приховати своїх емоцій і почали писати коментарі під постом Олени Білозерської.

Собака-воїн
Собака-воїн

"Який розумничка!", "Прочитала, до сліз.Нехай собачка живе здоровою!!!!!", "Від росії навіть собаці нудно, що він краще лапу відгризе, ніж залишитися там", "Повчально.....", "Єдина вірна істота", " Хай живе довго і щасливо навіть на трьох лапках, а ми будемо чекати від нього новин!!!!!", "Справжній воїн! Низький уклін!!!", "Надійний мужик ( пес навіть стидно сказати)", "Навіть собаня розуміє, хто стоїть по той бік окопів. Він герой, таких треба ставити у приклад", " Немає вірнішого друга за пса.Сам кінолог, знаю.Респект і повага Васькові!!!", "Який красунчик", "Воїн", "і не лисиця!!!", - пишуть відгуки українські користувачі соціальної мережі.

Коментарі
Коментарі

Коментарі
Коментарі

Нагадаємо, що у соціальній мережі повідомили, що українських воїнів достатньо, щоб битися з Росією.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", у мережі повідомили, що Володимир Путін знову відводить війська від кордонів України.