Буквально кілька днів тому в соціальній мережі Tik Tok з'явилися відео, що стрімко набирає популярність. У них показано, як люди набирають в гугл-перекладачі прохання до "татка Владді", щоб той не починав війну з Україною.

Соцмережа вже налічує десятки подібних відеороликів, а в неофіційному акаунті російського президента Володимира Путіна зібралося вже тисячі коментарів схожого змісту.

"Малюк, це на тебе не схоже! Я можу допомогти тобі помінятися! Зупини Третю світову війну, великий Татко Владді", " Привіт, Татко Путін, будь ласка, не починай війну! МИ ЛЮБИМО ТЕБЕ ТИ КРАСИВИЙ! НІ ВІЙНІ!"- пишуть фоловери.

@mxlkywx

vladdy daddy

♬ original sound - ranvision

У ще одному неофіційному акаунті Путіна з'явилися подібні коментарі. Також схожі є і в Twiiter, проте вони ще не отримали такого масового поширення.

Як відомо, у російського лідера офіційного аккаунта немає. Хто створив неофіційні - не відомо.

В Instagram-акаунті під постом можна також побачити десятки коментарів від американських підлітків.

Нагадаємо, що військові аналітики попереджають про можливе вторгнення російських військ на територію України, адже на кордоні зосереджена величезна багатотисячна армія військ РФ. За останніми даними, понад 100 тисяч військових.

Спочатку напад мав відбутися в січні, проте дані оновили і військові вважають, що напад відбудеться в кінці лютого поточного року.

29 січня стало відомо, що війська та авіація Західного військового округу, які перебували поблизу українського кордону, закінчили свою "планову перевірку" боєготовності і повертаються в місця базування. Однак тактичні навчання не припиняються.

Раніше Hyser писав про те, що нові схеми "вторгнення" в Україну змусили росіян жахнутися.

Також Hyser повідомляв, що Росія продовжує нарощувати військову міць біля кордонів.

Нагадаємо, що Сполучені Штати Америки постачають в Україну 45 військових літаків.