Колишній народний депутат Надія Савченко, відвідавши програму "Чергові по країні" на телеканалі "Україна 24", висловила свою думку щодо переговорів Росії і заходу.

Так, вона вважає, що якщо країни не зможуть домовитися в найближчі дні, то не виключена Карибська криза, яка може перерости в гібридну Третю світову війну, пише "Сьогодні".

Савченко каже, що в даний час підвищилася Військова риторика, а також зросли ставки. Вона впевнена, що всі події, які будуть розвиватися будуть залежати від того, чи зможе домовитися РФ і захід.

Савченко
Савченко

Росія вимагає, щоб НАТО зрушилося за бар'єр 1997 року, однак, за її словами, виконано це бути не може. Зрозуміло, що всі вимоги Америки не можуть бути виконані. Точки дотику країни шукатимуть кілька днів, а не місяців, впевнена екс-нардеп.

"Якщо вони зрозуміють, що домовилися, можливо, ще буде місяць на розробку і підписання документів. Але точно буде зрозуміло зараз, домовилися чи ні", - сказала Савченко.

У разі, якщо країни не зможуть домовитися, але це обернеться не просто Карибською кризою "у когось під боком", а вже на весь світ.

Вона пояснює це тим, що весь світ жити в стресі не зможе, якщо регулярно відбувається підвищення ставок. З цієї причини "рано чи пізно у когось здадуть нерви і десь воно вибухне". У разі, якщо країни не домовляться протягом трьох днів, каже Надія Савченко, то може початися Третя світова війна.

"...і в якій гібридній формі вона буде – нам залишається тільки здогадуватися", - підкреслила вона.

Раніше Hyser писав про те, що у мережі регочуть над планом Лукашенка з порятунку України.

Також Hyser повідомляв, що США передає Росії надпотужну зброю.

Нагадаємо, що РФ нарощує міць на кордоні з Україною.