У Києві стався напад на відомого журналіста, редактора, радіоведучого, телеведучого, актора, медіаексперта Андрія Куликова.

Про це повідомляється в Telegran-каналі спільноти "Київ Оперативний", повідомляє Главком.

У "Київ Оперативний" заявили, що інцидент стався на проспекті Перемоги біля центрального РАГСу у Києві. Невідомі напали на Куликова і пограбували його.

Згідно із заявою поліції, двоє молодих людей жорстоко побили перехожого на проспекті Перемоги, а також забрали всі матеріальні цінності.

У "Київ Оперативний" також зазначили, що "нападники обрали невдалу жертву", тому що вони напали і побили відомого ведучого, журналіста, редактора, актора Андрія Куликова.

У поліції розповіли деякі подробиці інциденту. Вдалося з'ясувати, що зловмисники підійшли до жертви і попросили у нього сигарету. Чоловік відмовив їм, після чого його жорстоко побили. Після побиття молоді люди пограбували потерпілого. Зловмисники заволоділи трьома тисячами гривень, банківською карткою, "вибили" з нього пін-код від картки та мобільний телефон потерпілого.

Куликов, прийшовши до тями, звернувся до правоохоронців Шевченківського управління поліції і ті за допомогою першочергових оперативних заходів затримали грабіжників. Оперативна група поліції змогла знайти грабіжників в одному з хостелів столиці.

Поліції вдалося з'ясувати особи грабіжників. Одним з нападників виявився 23-річний уродженець Миколаївської області. Він вже був судимий за пограбування, крадіжки і незаконне поводження наркотиків. Його спільником виявився його одноліток, який родом з Волинської області. Він також звинувачується в крадіжці.

У поліції заявили, що нападникам на Куликова загрожує позбавлення волі на строк до шести років.

Також з'явилися дані про затриманих:

  • Дранко Вадим Дмитрович, 1998 року.
  • Лоза Юрій Юрійович 1998 року.

Раніше "Hyser" повідомляв, що в Україні активізувалися шахраї, які "чаклують" з платіжними картками.

Наш портал також писав, що у Києві "обчистили" дочку топ-чиновника часів Віктора Януковича.

Нагадаємо, що на Чернігівщині викрили новий вид шахрайства: банківські картки українців спустошують "ворожки" - аферистки.