Відомий виробник мобільних телефонів здивував усіх, заявивши про перевипуск старої моделі

З урахуванням того, що сьогодні практично весь світ робить вибір між смартфонами Apple або бюджетними смартфонами китайського виробництва, старожил індустрії Nokia зробив, мабуть, найнесподіваніший крок — заявив про перевипуск кнопкової "розкладачки" зразка 2007 року. Про це повідомляє офіційний Twitter-аккаунт "nokianews".

Так, в той час, як інші виробники телефонів випускають сенсорні розкладачки, компанія HMD Global планує запустити у виробництво кнопковий телефон Nokia 2760 Flip 4g, який є свого роду перезаданием популярної в 2007 році моделі Nokia 2760.

У Мережі вже з'явилися технічні характеристики нового телефону. Повідомляється, що 2760 Flip 4G буде оснащуватися кольоровим екраном зі смішним за сьогоднішніми мірками дозволом 240х320 пікселів. Оскільки телефон кнопковий, в ньому передбачений стандартний введення тексту Т9. Ємність акумулятора складе 1450 маг. Крім того, телефон оснащений камерою на 5 Мп.

Nokia оснащена слотом під microSD-карти, мініджек для на вушників 3,5 мм, підтримка LTE, Wi-Fi і Bluetooth. Об'єм вбудованої пам'яті становить 4 гігабайти, а оперативної пам'яті — 512 Мб. Варто відзначити, що управлятися телефон буде операційною системою KaiOS 3.0, завдяки чому на телефон можна встановити клієнти таких актуальних сьогодні сервісів як Facebook і WhatsApp.

Варто також відзначити, що заявлена ціна "новинки" становить всього 79 доларів, що дорівнює всього близько 2 200 гривням, тобто за досить невеликі гроші покупець зможе отримати новий телефон в цікавому форм-факторі, який мало поступається за функціоналом іншим смартфонам.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що стало відомо, коли в Україні почнуться страшні морози.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Україні оновили зони карантину.

Також "Hyser" писав, що у "слузі народу" зробили остаточну заяву щодо прив'язки SIM-карти до паспорта.