Про кішок недарма кажуть, що вони мають дев'ять життів. Вони здатні виживати в самих різних умовах, падати з висоти і залишатися неушкодженими, а також рятуватися від великих собак.

Чергова історія про те, як коту вдалося вижити після перебування в пральній машинці прийшла до нас з Дніпра. В одній з ветеринарних клінік лікарі розповіли, як кіт Броша породи скоттиш-фолд (шотландська висловуха) залишився живим, незважаючи на те що близько 30 хвилин обертався разом з білизною в барабані пральної машин.

Як відомо, коти великі любителі сховатися де-небудь в шафці, у відкритій машинці або коробці. Цього разу господиня не помітила сірого кота, який злився разом з речами і запустила режим "Прання". Через півгодини вона почула крики Броша.

Коли дверцята пралки розблокували і відкрили, кіт навіть зміг самостійно вибратися з неї і спробувати втекти.

Господиня відразу ж відвезла вихованця в клініку, де ветеринари оглянули тварину і підтвердили, що тварина наковталася води з пральним порошком, волога проникла в легені. Постраждали і очі: їдкий миючий засіб потрапив на слизову.

"Броше провели всю необхідну терапію. На щастя, його аналізи були в нормі, і незабаром котик відправився додому. Зараз він почувається добре", - кажуть у ветклініці.

"Господарів зрозуміти складно. Як знаючи, що кіт залазить в машинку, не перевірити її перед запуском????? Бідний кіт (", " як можна не подивитися, знаючи, що кіт може бути там? І чому машинка відкрита?", "Так, все так думаємо,як господарі знаючи і не шукали Його ,не перевірили,просто жах, любите сильніше своїх вихованців .", "Це жах!!!", "У нас була така ситуація років 10 тому. Кішка ніколи не залазила в пралку. Але, як то там опинилася за речами, що її не помітно було. І добре, що делікатне прання було. До закінчення не дійшла, почула крик її. Три дні сиділа під ліжком. Потім все було добре, тільки пралку обходила стороною. Я не пам'ятаю, ніби що то ми кололи їй, а може і ні.", "Більше не полізе...", "Добре, що все добре❤", " жах😢"," безглуздя а не господиня ( " , - написали користувачі, висловлюючи кожен свою думку і ділячись власними історіями з життя.

Раніше Hyser писав про те, що Мережу розсмішив ролик, на якому показали, як хропуть єноти.

Також Hyser повідомляв, що у мережі регочуть над псом, який робить зарядку вранці.

Нагадаємо, що у мережі регочуть на котом, якому видали грамоту за його походи в магазин.