Жителям України повідомили дуже несподівану і досить важливу інформацію. На території України почала працювати нова програма, яка може дозволити українцям відкрити свій бізнес, якщо вони безробітні.

Відповідний пост розмістили на порталі «OnlinaUA»

Потрібно повідомити про те, що вже в січні на території України діятиме нова програма, в якій йдеться про безробітних українців. Людям, у яких немає роботи, можуть видати кошти в розмірі 15 мінімальних зарплат для того, щоб вони змогли відкрити свій бізнес.

Важливо помітити, що ці кошти в розмірі 100 тисяч гривень, даються безпроцентно в безготівковій формі, однак, протягом трьох років діяльності ці гроші потрібно буде повернути.

Крім цього, є важлива інформація - сума повернення зменшується на розмір сплачених податків, а якщо податки перевищили допомогу, або підприємець працевлаштує в 1-й рік своєї роботи ще двох безробітних членів малозабезпечених сімей за направленням центру зайнятості — повертати гроші не треба.

Гроші. Фото: скріншот YouTubе
Гроші. Фото: скріншот YouTubе

Для того щоб отримати фінансову допомогу, українцю необхідно звернутися до центру зайнятості та подати довідку про відсутність притягнення до кримінальної відповідальності, судимості та бізнес-план майбутньої справи.

Важливо підкреслити, що така пропозиція може залучити дуже багатьох людей, так як ситуація в Україні у фінансовому плані змушує бажати кращого. Крім цього, такий хід дій від влади може здатися дуже несподіваним. Однак українцям дається шанс проявити себе на дуже хороших і вигідних умовах, щоб втілити свою мрію в реальність.

Нагадаємо, що українцям розповіли, які знаки зодіаку чекають випробування в 2022 році.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", українцям повідомили, що в разі війни закликатимуть всіх.

Також портал "Hyser" писав, українських водіїв попередили про обов'язковий техогляд.