Крім того, що на Сході України наразі ведеться збройний конфлікт, існує така теорія, що між Росією та Україною ведеться невидима, так звана, "окультна" війна.

Карпатська мольфарка Магдалена Мочіовскі розповіла, чи існує взаємозв'язок Путіна з шаманами і що станеться, якщо вони перестануть на нього працювати, пише "Апостроф". Також вона розповіла про загадкову хворобу глави Кремля.

За словами мольфарки, у Путіна вже дуже давно діагностували онкологію, але здоровим залишатися йому допомагають люди, які магічну силу. Своєю силою вони "заряджають" його.

Більш того, вона впевнена, що якби не така "підзарядка", Путіна не було б вже на білому світі.

"Тому що у Путіна онко, я про це говорила в одному зі своїх інтерв'ю влітку. Він серйозно хворий, але ви ж знаєте, що мольфари, шамани – це люди, які дуже добре розбираються в лікуванні травами, настоянками, біоенергетичному лікуванні. Аж до того, що вони можуть своєю енергетикою заряджати хворої людини, і ця людина стає на ноги. Так з 13 шаманів є кому заряджати його, я так думаю", - розповіла мольфарка.

Однак вона впевнена, що нескінченно давати силу людині неможливо, тому рано чи пізно його не стане. Вона привела в приклад батарею, яку можна поставити на зарядку, але заряджати вічно її неможливо. В даному випадку ситуація та ж. "Його витягують, але це вічно не буде працювати. Як тільки це перестануть робити, він помре", - підсумувала Магдалена Мочіовскі.

Раніше Hyser писав про те, що у мережі показали онука Володимира Путіна.

Також Hyser повідомляв, що провісниця розповіла про замах на Путіна.

Нагадаємо, що в РНБО заявили, коли чекають вторгнення Росії.