Північноатлантичний альянс проведе екстрене засідання у зв'язку з російською загрозою

За останній рік російсько-український кордон знаходиться під пильним наглядом багатьох країн у зв'язку з тим, що Російська Федерація регулярно збирає біля нашого кордону значні кількості військ, що створює загрозу нападу на Україну. З цього приводу НАТО незабаром проведе термінове засідання. Про це повідомляє офіційна прес-служба НАТО.

Повідомляється, що в п'ятницю, 7 січня, в Північноатлантичній раді відбудеться позачергове засідання. На даному засіданні буде присутній генеральний секретар НАТО Йенс Столтенберг. Засідання відбуватиметься на рівні глав міністерств закордонних справ і пройде у віртуальному режимі. У НАТО заявляють, що міністри будуть обговорювати зростаючу кількість російських військ неподалік від України, а також безпеку європейських країн в принципі.

Нагадаємо, не так давно в Північноатлантичному альянсі дали офіційне підтвердження того, що 12 січня пройде засідання Ради, в якому братимуть участь країни НАТО і Російська Федерація.

Нагадаємо, раніше глава російської політичної партії ЛДПР Володимир Жириновський публічно заявив про те, що є ідеальний момент для того, щоб почати бомбардування українських територій. Бомбардування, на думку Жириновського, "змусять українців прийти до миру".

Варто відзначити, що про це політик заявляв у прямому ефірі "Першого каналу" ще 27 грудня 2021 року. Він також наполягав на тому, що напад на Україну мав бути скоєний о четвертій або п'ятій годині ранку 1 січня.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що провісниця розповіла про замах на Путіна.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Росії діти масово отруїлися хлором.

Також "Hyser" писав, що в РНБО заявили про те, коли очікують нападу з боку Росії.