Ні для кого не секрет, що новий 2022 рік, період господарювання Чорного Водяного Тигра, має стати роком випробувань на міцність для чинної влади. При цьому звичайним українцям також варто запастись терпінням. Так, до проблем з коронавірусом та фінансової нестабільності, можуть додатися сімейні негаразди.

У 2022 році комусь зірки пророкують щасливе заміжжя, а когось чекає розлучення. Справа в тому, що деяких знаків Зодіаку очікують серйозні спокуси, тому вони не зможуть похвалитися вірністю і відданістю як у коханні та сімейних стосунках, так і в діловому партнерстві чи дружбі.

Зокрема, астрологи попереджають, що якщо ваша друга половинка є Близнюками, Раком чи Скорпіоном, то будьте напоготові до "сюрпризів", пише ресурс ТodayUA.

Золото "ходоків наліво" мають Близнюки.

Астрологи кажуть, що для представників цього подвійного знаку Зодіаку не існує друзів та родичів – для них на першому місці завжди стоять лише їхні інтереси.

Близнюки і так завжди женуться за новими відчуттями, а в 2022 шанси піддатися спокусі будуть великими, як ніколи. Саме вони найчастіше створюватимуть двоїсті ситуації і будуть поводитись двозначно, навіть якщо в їхніх поточних стосунках панує любов і розуміння.

Близнюки щиро вважають, що від життя потрібно брати все, тому вони з легкістю погоджуються на відносини без зобов'язань, швидкоплинні інтрижки і любовний зв'язок на одну ніч.

А ось самотні представники цього знака Зодіаку у 2022 році зможуть знайти своє кохання. До слова, парадокс в тому, що вирішивши стати розсудливим і завести сім'ю, Близнюки від партнера чекають бездоганної вірності і ніколи не пробачать партнеру зраду.

На другому місці у рейтингу "зрадників" розташувались Раки. Кажуть, що представники цього знаку Зодіаку лише після 42-х років здатні контролювати свою невгамовну натуру. У 2022 році Раки почнуть замислюватися над тим, чи так їхні стосунки складаються, як вони самі того хочуть, тому непередбачуваних вчинків не уникнути.

До речі, глобально Раки-зрадники діляться на два типи: у одних є тяга до партнерок, який вирізняється цілеспрямованістю і силою характеру, інші потребують тієї, яка зможе подарувати теплоту домашнього затишку і при цьому не стане звертати увагу на їх недоліки.

Завершують ТОП-3 представники зодіакального знаку Скорпіон.

Астрологи застерігають, що Скорпіони постійно шукають чогось кращого у своєму житті і зради для них - це просто перевірений спосіб освіжити стосунки.

Однак, у 2022 році представники цього знаку Зодіаку зможуть проміняти багаторічні сімейні стосунки на швидкоплинну інтрижку навіть попри те, що Скорпіон цінує стабільність. Однак вже незабаром "зрадник" захоче повернути все назад.

Раніше "Hyser" писав про те, що Анна Седокова показала, як снідає без одягу, розбурхавши цим фото фанатів.

Також наш портал повідомляв, що співачка Ані Лорак засвітила стрижку під нижньою білизною.

Нагадуємо, що Аня Седокова несподівано для всіх поставила собі "цікавий" діагноз, в правдивості якого багато хто сумнівається.