Глава держави Володимир Зеленський запостив в Instagram нове фото біля спортивних снарядів

Однією з відмінних рис Володимира Зеленського серед інших президентів є те, що він, мабуть, найспортивніший президент в історії України. Президент регулярно публікує в Instagram знімки зі спортзалу. Нещодавно у своєму офіційному Instagram він запостив новий знімок із залу.

Так, подібні фотографії вже стали традиційними для українського президента, хоча на цьому знімку він відобразив своє перше тренування в 2022 році. Зеленський сидить на тренажері, у нього під ногами стоїть дві гантелі. Біля президента також лежать дві собаки. За словами президента, чорна собака зліва, Петя, спала, а біла собака праворуч, яку гладить президент, Нора, позіхає. У своєму пості Володимир Зеленський також побажав усім бадьорого ранку і залишив хештег "#Здороваяукраїна".

Нагадаємо, 31 грудня Володимир Зеленський виступив перед українцями з 22-хвилинним новорічним привітанням. На заході були зібрані українці, які за підсумками 2021 року домоглися значних досягнень, в числі яких були спортсмени, громадські діячі, лікарі та багато інших. Однак і на такому, здавалося б, мирному Заході не обійшлося без скандалу.

З'ясувалося, що військовослужбовців, які також брали участь в урочистому вечорі, загнали на нього наказом. Так, в числі присутніх на привітанні була помічена старший сержант ЗСУ Наталія Борисовська, яка пішла воювати в 2014 році, коли їй було 20 років. На Донбасі вона була командуючою відділенням розвідки і навіть своє весілля зіграла на передовій. Її присутність обурила багатьох прихильників Петра Порошенка, дівчину звинуватили в продажності.

Після того, як на Борисовську обрушилася хвиля негативу в соціальних мережах, вона зробила публікацію, в якій пояснила причину своєї присутності на урочистому вечорі Зеленського. Вона не могла відмовитися від присутності, оскільки це був наказ військового начальства.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що мережа розсмішила реакція кота на Новорічне привітання Володимира Зеленського.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що астролог розповів, що Зеленському доведеться зіткнутися зі складнощами.

Також "Hyser" писав, що Зеленського сфотографували в компанії блондинок і без дружини.