У мережі в терміновому порядку розмістили дуже тривожну інформацію про те, що на території Російської Федерації масово отруїлися діти. Причиною цього отруєння виявився хлор.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «Главком»

Стало відомо про те, що в Росії діти потрапили в лікарню після того, як відпочили в спортивно-оздоровчому комплексі.

В одному з російських міст, а саме в Омську, дітей госпіталізували з підозрою на отруєння парами хлору.

"Організовано перевірку за інформацією медичного закладу про госпіталізацію в нічний час дев'яти неповнолітніх з підозрою на отруєння парами хлору після відвідування 2 січня поточного року одного зі спортивно-оздоровчих центрів", – йдеться на сайті регіональної прокуратури.

Джерело ТАСС заявляє про те, що сім'ї відпочивали в «Райській лагуні» - спортивно-оздоровчий комплекс. Одним ранком виявилося, що дітей відправили в лікарню через те, що у них з'явилися ознаки отруєння хлором.

Важливо відзначити, що у трьох дітей виявилося отруєння середньої тяжкості.

Крім цього, є відомості про те, що в грудні було відкрито кримінальну справу після того, як люди отруїлися парами хлору. Кримінальну справу було порушено в Татарстані.

Регіональний СК повідомляє про те, що дев'ять чоловік, в тому числі і три неповнолітніх дитини отруїлися хлором після того як купувалися в басейні, який знаходитися в селищі Кульсеїтово.

Після цього неприємного інциденту співробітники правоохоронних органів відкрили кримінальну справу за ч.1 ст. 238 КК - надання послуг, що не відповідають вимогам безпеки. Це говорить про те, що винна людина може понести відповідальність і його можуть позбавити волі на строк до 2-х років.

Нагадаємо, що у мережі показали, як у Казахстані загорілася головна ялинка.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", у мережі повідомили про смертельну ДТП в Росії.