У мережі оприлюднили дуже незвичайну інформацію, в якій йдеться про нещасну дорожньо-транспортну пригоду. Стало відомо, що українська швидка допомога врізалась у стовп і обрушила електропроводи.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «РБК-Україна»

Потрібно повідомити, що під Києвом автомобіль швидкої допомоги протаранив електроопір. Через ситуацію, що склалася довелося перекрити дорожній рух.

У селі Софіївська Борщагівка, що під Києвом, трапилася непередбачена ситуація, через яку, на превеликий жаль, є постраждалі люди.

"Автопригода в селищі Софіївська Борщагівка. У зв'язку з ДТП на вулиці Пушкіна, поблизу будинку 20, рух транспортних засобів перекрито в обох напрямках. Обставини події встановлюються", - йдеться в повідомленні від прес-служби поліції України.

ДТП
ДТП

У засобах масової інформації йдеться про те, що ця швидка допомога їхала на виклик з Києва. Саме в такий важливий і відповідальний момент автомобіль швидкої допомоги потрапив в непередбачене дорожньо-транспортне пришестя.

У поліції розповіли, що автомобіль швидкої допомоги врізався в електроопору, коли в'їжджав у приватний сектор. Через це зіткнення бетонний стовп впав прямо на автомобіль.

Крім цього, є інформація про те, що самі медики відразу сказали, що у них є травми, але вони не значні.

ДТП
ДТП

Потрібно заявити про те, що на місце аварії вирушили рятувальники, щоб розібратися на місці події з наслідками ДТП, так як було необхідно звільнити проїжджу частину.

Нагадаємо, що у мережі повідомили, що в центрі Мадрида прогримів потужний вибух.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", під Києвом трапилася аварія з підлітком.

Також портал "Hyser" писав, що бус з людьми в салоні потрапив в аварію.