Але от невдача - снігу в новорічну ніч нам не побачити, хіба що тим, хто відпочиває у високогір'ї українських Карпат.

Детальніше про це інформує сайт Главред.Інфо, посилаючись на особисту сторінку синоптика Наталки Діденко в соціальній мережі Facebook.

За даними Діденка, в новорічну ніч слід чекати відлиги - все те, що тижнями накопичувалося у вигляді снігів і льоду, почне танути. Більш того, може навіть йти мокрий сніг, що ще більше погіршить ситуацію. Що ж стосується температурного режиму, то буде "плюс", місцями дуже відчутний.

Однак, за інформацією синоптика, до Нового року буде холодно, і слід міцно утеплятися, акуратно ходити по заледенілих дорогах і тротуарах. Також необхідно українським водіям терміново "перевзути" свій транспорт, і дотримуватися швидкісного режиму, щоб уникнути аварійних ситуацій на дорогах.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляє, що українська влада оголосила, що працюючим пенсіонерам незабаром перерахують пенсійні виплати.

Нагадуємо, що українців попередили про можливість відключення опалення в новорічні свята.

Також портал Hyser повідомляв, що названо регіони України, в яких будуть скорочено зимові канікули.

Тим часом, у Чернігові зафіксували унікальне погодне явище, яке не характерне для зимового сезону.

Варто відзначити, що астрологи розповіли, для представників яких знаків Зодіаку 2022 рік буде дуже важким, і що потрібно робити, щоб Рік Тигра "пройти" з мінімальними втратами.