Всім жителям України повідомили дуже важливу інформацію, в якій йдеться про опалення. В Міненерго попередили про те, що на новорічні свята можуть відключити опалення у квартирах і будинках.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Факт»

Компанія НАК "Нафтогаз", яка займається постачанням газу не тільки для звичайних громадян, а й для різноманітних підприємств, заявила, що контракти з підприємствами теплокомуненерго на поставку газу на 2022 рік укладені і будуть отримувати все необхідне для стабільної роботи обсяги палива.

Міністр енергетики Герман Галущенко попередив жителів України про те, що, на превеликий жаль, є дуже багато маніпуляцій з газом в Україні. Це говорить про те, що опалення може бути тимчасово відключено на новорічні свята або в будь-який інший час.

Батарея. Фото: скріншот Youtube-відео
Батарея. Фото: скріншот Youtube-відео

"Я попросив, щоб надали цифри. НАК "Нафтогаз" запевняє, що контракти укладені і обсяги будуть потрібні. На жаль, дуже багато маніпуляцій по цій темі", - розповів Герман Галущенко.

Крім цього, є інформація, в якій йдеться про те, що від "Укртеплокомуненерго" також були новини, що українці можуть зустрічати новорічні свята без тепла через те, що в Україні критично не вистачає газу.

Батарея
Батарея

Потрібно розуміти, що в українських газових сховищах припинили качати газ на початку жовтня 2021 року. На початок цього опалювального сезону, газу в сховищах було набагато менше, ніж у 2020 році. Однак українська влада стверджує, що газу цілком достатньо для того, щоб опалювати Україну в 2021-2022 роках.

Нагадаємо, що українцям розповіли, як перевірити, чи дурять їх у платіжках за комуналку.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", українцям повідомили про чергову зміну цін на газ.

Також портал "Hyser" писав, що українцям повідомили про нові ціни на газ.