У мережі розмістили дуже важливу інформацію, яка буде корисною для кожного жителя нашої країни. Стало відомо, що експерти озвучили свою думку і назвали ціни на комунальні послуги, які будуть змінені вже в найближчому майбутньому.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «ТСН»

Є дуже велика ймовірність того, що вже з 2022 року ціни на комунальні послуги знову підвищаться. Українцям повідомляють про те, що потрібно бути готовим до того, що ціни на комуналку зростуть ще на 11%.

Українські чиновники наполягають на тому, що з початку 2022 року ціни на воду будуть колишніми. Однак експерти дотримуються трохи іншої думки. Вони говорять про те, що українцям потрібно бути готовим до значного зростання на комунальні послуги.

Вода. Фото: скріншот YouTube-відео
Вода. Фото: скріншот YouTube-відео

Потрібно помітити, що тариф на всі водоканали та інших різноманітних підприємств, встановлює Національна комісія з регулювання енергетики і комунальних послуг. Це говорить про те, що ціна на комуналку в різних регіонах може значно відрізняться один від одного.

Якщо взяти до уваги постанову Кабміну №586, то потрібно бути готовими до того, що вода може подорожчати на 11% (+/- 3%). Крім цього, сам постачальник може змінити ціну.

Українська влада неодноразово казала, що під час опалювального сезону ціни повинні залишатися незмінними.

Комуналка
Комуналка

Що стосується прогнозів експертів, то вони говорять про те, що вже в наступному році ціна на воду може сильно зрости. Вода в 2022 році буде дорожче на 16%, в 2023 році вода виросте в ціні на 10%, в 2024 році вона буде стояти ще дорожче.

Вся ця інформація є на сайті Міністерства економіки.

Нагадаємо, що українців попередили про те, що дешевий газ може зникнути в найближчому майбутньому.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", українцям розповіли про нові тарифи.

Також портал "Hyser" писав, що українцям заявили про те, що їм потрібно повторно оформляти субсидії.