"Укрзалізниця" оновить графік руху з 12 грудня.

Згідно з новим графіком, курсуватиме 19 пар нових поїздів, ще 49 поїздів будуть прискорені. Відповідну заяву зробила прес-служба "Укрзалізниці", пишуть "Українські Новини".


За рахунок нового графіка буде запущено 29 нових повідомлень обласних і регіональних центрів, у тому числі в популярних туристичних напрямках.

Зокрема, прискорені будуть наступні поїзди:


Також окремо варто відзначити поїзди, якими можна буде дістатися в українські Карпати:


До слова, поїзд №5/6 сполученням Маріуполь – Рахів загалом проходитиме 1806 кілометрів. Завдяки йому жителям Маріуполя можна буде дістатися до Львова за 21 годину замість 29, як було в альтернативному маршруті.


Крім того, "Укрзалізниця" з 11-12 грудня анонсувала запуск двох додаткових поїздів до польського міста Перемишль. Уточнюється, що рейси відправлятимуться зі Львова та Одеси.

При цьому з Одеси поїзд у напрямку Перемишля виїжджатиме щодня о 18:22. Вперше він вирушив до Перемишля 11 грудня. Його прибуття на наступний день о 09:02. У зворотний шлях він відправиться о 18:59 і прибувати до Одеси о 10: 54.

З 12 грудня зі Львова о 16:20 відправлятиметься до Перемишля інший потяг, який прибуватиме о 18:19. З Перемишля поїзд відправлятиметься о 10:18 і прибуватиме до Львова о 13:45.

Раніше "Hyser" писав про те, що почали діяти нові правила купівлі квитків на поїзд.

Також наш портал повідомляв, що "Укрзалізниця" перед святами підвищує вартість квитків.

Нагадуємо, що українці регочуть на новим факапом "Укрзалізниці".