Кожному хотілося б, щоб на новорічні свята в Україні випав сніг. У цьому полягає атмосфера свята, душевного тепла, сімейного спокою і радості. Однак замість очікуваного снігу, в Україну з'явиться дикий мороз.

Детальніше про це інформує Апостроф.

За даними видання, вже 19 грудня, на свято Святого Миколая, коли діти будуть нишпорити під подушками в пошуках заповітних подарунків, дорослі отримають свій «подарунок» - перший найпотужніший мороз в сезоні. Синоптики стверджують, що в цей день денна температура опуститься до -3...-8 градусів, а в Карпатах очікується потужний снігопад, який досягне рекордних 69 см. Також в Карпатах на Святого Миколая варто очікувати -20 градусів морозу. Що ж стосується інших регіонів країни, то опадів більше ніде, на жаль, не передбачається.

В цілому, на думку синоптиків зима в Україні буде сніжною і морозною, проте відчути її принади у вигляді опадів випаде можливість тільки в другій половині січня і весь лютий. В останній місяць зими і зовсім очікуються снігові бурани і хуртовини.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що названо категорії громадян України, кому у 2022 році підвищать виплати від держави.

Нагадуємо, що "Укрзалізниця" підвищує вартість квитків на пасажирські поїзди перед новорічними святами.

Також портал Hyser інформував, що в Україні прогнозують ліквідацію 20 різних фінансових установ.

Тим часом, в Україні спрогнозували подорожчання мандаринів напередодні Нового року.