Реаліті-шоу "Холостячка-2" зі Златою Огнєвіч в головній ролі без сумніву стало головним телевізійним проєктом 2021 року в Україні. Це підтверджує той факт, що тиждень пройшов після фіналу, а в мережі досі не вщухають обговорення як все закінчилось. Всі твердо переконані, що красуня фатально помилилася у виборі.

У п'ятницю, 3 грудня, глядачі побачили фінальний епізод романтичного шоу "Холостячка 2". Для багатьох вибір Злати Огнєвіч став шоком, оскільки глядачі були впевнені, що обручку співачка візьме від Дмитра Шевченка, а насправді ж Злата вирішила дати шанс стосункам з Андрієм Задворним.

Вже за два дні, 10 грудня, на екрани вийде пост-шоу реаліті "Холостячка-2", в рамках якого українці дізнаються як склалося життя Огнєвіч та Задворного поза рамками проєкту, адже співачка неодноразово заявляла, що дуже щаслива і навіть готується до весілля.

А тим часом ведучий шоу Григорій Решетник заінтригував українську аудиторію досить несподіваним кадром.

Так, на своїй сторінці в Instagram він показав фото, на якому успішна українська виконавиця постала з іншим чоловіком – Дмитром Шевченком. Таким чином, ведучий СТБ Григорій Решетник підігрів чутки про поновлення стосунків пари.

Глядачі сподіваються, що це прямий натяк на продовження романтичної історії, в якій Шевченко може бути переможцем, а Задворний - програє.

У коментарях глядачі розділилися на два табори. Перші радіють за Огневич і сподіваються, що її коханцем дійсно виявиться Шевченко. А другі пишуть, що вже не вірять в інтриги і втратили все бажання дивитися пост-шоу.

"Як можна було його не вибрати, лише посмішка чого варта", " якщо Гриша виставляє це так, ніби вони разом, то це на тисячу відсотків так не буде! А з точністю навпаки", - пишуть коментатори під фото, яке показав Решетник.

Сам ведучий підписав фотографію досить стримано, проте не обійшлося без інтриги. "Залишилося 3 дні. Буде...",- написав він, додавши емодзі у вигляді сердець.

Раніше "Hyser" писав про те, що шанувальники дуже обурені вибором Злати Огневич у фіналі "Холостячки".

Також наш портал розповів про те, що Віра Брежнєва підкорила фанатів спокусливим зовнішнім виглядом і апетитним декольте.

Нагадуємо, що Злата Огневич похвалилася соковитими фото і показала, як виглядає без білизни.