Жителям України повідомили дуже хороші новини, які стосуються коронавірусу. Стало відомо, що деякі області, які знаходяться в червоній зоні, показують позитивну динаміку і там значно зменшилася кількість хвороб.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Апостроф»

У Верховній Раді України було зроблено дуже несподівану заяву, в якій повідомляється про те, що з'явилися перші області готові покинути червону зону.

Потрібно відзначити, що вже в найближчому майбутньому Луганська і Львівська області можуть вийти з посилених карантинних обмежень. Херсонська область також показує дуже хорошу динаміку завдяки тому, що там вчасно ввели карантинні обмеження.

Львов
Львов
Львов

Голова парламентського комітету з питань здоров'я нації, медичної допомоги та медичного страхування Михайло Радуцький заявив, що за прогнозами Київської школи економіки, з червоних зон першими можуть вийти Луганська, Херсонська, Донецька, Львівська та Одеська області. Також до цих областей ставитися і столиця України - Київ, який показує відмінну динаміку.

Михайло Радуцький акцентував особливу увагу на тому, що в Міністерстві охорони здоров'я прогнозують те, що першими все-таки покинуть червону зону Луганська та Львівська області. Що стосується інших областей, то там присутня дуже хороша динаміка, так як кількість захворюваності на коронавірус зменшилася і ліжка в лікарнях стають вільними.

Транспорт Києва, фото: youtube.com
Транспорт Києва, фото: youtube.com

Голова парламентського комітету з питань здоров'я нації має велику надію на те, що Україна почне поетапно виходити з червоної зони по областях.

Крім цього, мер Києва Володимир Кличко повідомив про те, що Київ може вийти з червоної зони вже в найближчому майбутньому.

Нагадаємо, що українців попередили про те, що після Нового року може бути найпотужніший локдаун.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", в одній з червоних зон українців чекають нові правила.

Також портал "Hyser" писав, що українцям розповіли, чому небезпечно пропускати другу дозу вакцинації.