Ні для кого не секрет, що в зимовий час ходить дуже багато розмов про віялове відключення електроенергії. Так як ніхто не застрахований від раптових аварійних ситуацій, українцям вирішили дати кілька дуже цінних порад.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Радиодейли»

На превеликий жаль, в Україні дуже часто бувають віялові відключення в зимову пору року. Ці відключення можуть бути від декількох годин до декількох днів.

Стало відомо, що в 21 столітті є дуже багато засобів, які можуть вам допомогти в таких непередбачених ситуаціях як раптове віялове відключення світла. Так як дуже багато українців можуть працювати на комп'ютерах і так далі, їм вирішили дати кілька цінних порад, щоб раптове вимикання світла не застало вас зненацька.

ІПБ
ІПБ

Українцям розповіли про джерело безперебійного живлення, так званого ДБЖ. Цей диво-пристрій є забезпеченням безперебійної подачі електроенергії. Найчастіше такі джерела можна побачити в офісах. Вони безпосередньо підключені до персональних комп'ютерів. ДБЖ допоможе захистити ваш комп'ютер від перешкод.

Крім цього, варто розповісти про ще одну техніку, яка допоможе при раптовому віяловому відключенні електроенергії. Зараз йде мова про перетворювачі напруги з правильною синусоїдою і потужному акумуляторі. Ця техніка особливо допоможе тим людям, які працюють в домашніх умовах за комп'ютером.

Перетворювач напруги
Перетворювач напруги

Є дуже хороший приклад, який може послужити вам відмінним джерелом живлення - джерело безперебійного живлення ПНК-12-600, 600 va виробника ELIM і гелевий акумулятор LPM-GL12-100, 12V 100Ah від LOGIC POWER.

Ця техніка допоможе вам користуватися потужним комп'ютером від 2-х годин. Але якщо ви просто хочете дивитися фільми або користуватися інтернетом, то такі джерела безперебійного живлення дадуть вам насолодитися комп'ютером цілий день.

Нагадаємо, що президент Білорусії Олександр Лукашенко повідомив про допомогу РФ зі зброєю.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", українцям повідомили про підвищення субсидій.