На українських прикордонник знову напали диверсанти.

На кордоні України і Росії донині відбуваються провокації з боку РФ. Цього разу стало відомо про те, що українських прикордонників було скоєно напад.

"Державна прикордонна служба України повідомила про спробу залякування військових на кордоні з Росією. Цієї ночі на українсько-російській ділянці державного кордону, в Сумській області, стався напад на прикордонний наряд, під час якого двом прикордонникам троє невідомих нанесли тілесні ушкодження", - йдеться в повідомленні Телеграм-каналі "НП Україна".

Також авто поста повідомив про те, що поліція зайнялася питанням упіймання злочинців.

Зазначимо, це не перша подібного роду провокація на українському і російському кордоні. Таке робиться для того, щоб ще більше дестабілізувати ситуацію в країні. Відносини між Україною і Росією продовжують бути досить напруженими. І хоч РФ відвела частково свої війська від кордону, все одно ризик нападу зберігається.

Російська Федерації відкрито заявляє про те, що вона поки не планує вести прямий діалог з Україною на президентському рівні. А це зараз вкрай необхідно. Тому що на Донбасі продовжують гинути українські військові. Практично кожен день стає відомо про нові жертви. Також дуже багато поранених.

У такій ситуації страждають не тільки українські військові, а й мирне населення. Адже бойовики без розбору ведуть вогонь і по їхніх будинках. Після вони посилаються на те, що вогонь відкрила саме українська сторона. Таким чином створюється ще один привід для провокації. Українські політики працюють над цим питанням.

Раніше Hyser писав про те, що у Росії перекинувся під час руху танк і впав на вежу.

Також писали, що офіцер НАТО розповів про можливі плани Путіна щодо Чорного моря.

Нагадаємо, що на Донбасі від ворожої кулі загинув український військовий.