Про особисте життя знаменитої української виконавиці Софії Ротару у шоу-бізнесовому середовищі ходить чимало чуток.

І це незважаючи на те, що заміжня вона була всього один раз – за композитором і музикантом Анатолієм Євдокименком, а після його смерті ледь прийшла до тями і навіть планувала припинити творчу діяльність. З того моменту, як близька для Софії Михайлівни людина пішла з життя пройшло більше 19 років, але сама артистка, як і члени її сім'ї трепетно зберігають пам'ять про чоловіка і батька.

Кілька років тому в мережі з'явилися чутки про те, що за артисткою доглядає популярний російський музикант і учасник групи «Турбомода» Олександр Попов. Але ця інформація не знайшла офіційного підтвердження, а тому так і залишилася лише на рівні здогадок злостивців.

А днями в соціальній мережі Instagram з'явилося архівне фото, на якому Софія Ротару відображена в компанії директора "Нікопольського заводу феросплавів" Віталія Зубанова. Судячи з підпису до знімка, він був зроблений під час візиту зірки в Нікополь в 1987 році.

До слова, нарівні з обговореннями подій на особистому фронті Софії Михайлівни, на інтернет-просторах регулярно коментують її зовнішність. Більш того, одного разу в росЗМІ вийшов сюжет про те, що виглядати молодо і привабливо вокалістці вдається не тільки завдяки гучному догляду за собою, але і за допомогою спеціального "аксесуара".

За версією журналістів, Софія Ротару знайшла вельми оригінальний спосіб " аскування" вікових змін шкіри і кожен раз перед виходом на публіку, одягає на обличчя"маску з силікону"...

Раніше "Hyser" писав про те, що син Софії Ротару здивував шанувальників спогадами про сімейні застілля.

Також наш портал розповів про те, що внучка Софії Ротару здивувала шанувальників ефектним вбранням і похвалилася розкішними формами.

Нагадуємо, що відомий хірург розкрив подробиці стану здоров'я Софії Ротару.