Відомий український синоптик Наталка Діденко попередила про настання заморозків

Вчора, 1 квітня, в мережі і в житті багато людей стали жертвами або виконавцями першоквітневих жартів, в число останніх увійшла і відома на всю Україну синоптик Наталка Діденко, яка налякала українців прогнозом, що віщує 2 квітня прихід снігопадів, хуртовини і морозів. Потім, звичайно, вона опублікувала справжній прогноз, хоча він, звичайно, все одно не такий вже оптимістичний. Про те, як зміниться погода синоптик розповіла на своїй сторінці в Facebook.

Розповідаючи про погоду в п'ятницю, другого квітня, Наталя зазначила, що на Україну все ж рухається холодний атмосферний фронт, який вже викликав в нашій країні випадання дощів і навіть грози.

Вона пояснила, що цей холодний атмосферний фронт поступово рухатиметься в східному напрямку, природно, несучи з собою дощі з ймовірними грозами. Поки що ймовірність опадів у п'ятницю найвища в Західній, Північній і, можливо, в Центральній Україні. Дощі також можуть полити Одеську і Миколаївську області. В інших областях країни погода буде сухою.

Варто також відзначити, що атмосферний фронт холодний, тому температура в його тильній частині буде низькою, хоча до заморозків, звичайно, не дійде.

У північній і західній частині України, а також у Вінницькій області Максимальна температура коливатиметься на рівні від +8 до +13 градусів. У столиці очікується дощ, можлива гроза. Температура повітря знизитися і термометри знову будуть показувати 9-11 градусів тепла.

На вихідних атмосферний фронт продовжить розширюватися і покриє значну частину України. Ночами на вихідних температура буде опускати до 0-2 градусів морозу, проте вдень повітря буде різко прогріватися.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що дієтологи розповіли українцям, вживання якої каші допоможе уникнути смерті від інсульту і покращує метаболізм.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що незважаючи на свої виняткові смакові якості, олів'є — не найкорисніший салат. Дієтологи розповіли, яка у цієї страви є корисна альтернатива.

Також "Hyser" писав, що мало хто замислюється про те, що часто вживаючи хліб, вони ставлять своє здоров'я під загрозу. Дієтолог розповіла, який хліб насправді корисний для організму.