50-річний син відомої радянської та української естрадної співачки Софії Ротару Руслан Євдокименко опублікував архівний знімок з мамою на своїй сторінці в Instagram.

"Приємні спогади... ❤ ️ "(Орфографія збережена-прим. ред.) - написав він під фото.

На чорно-білому знімку зображені усміхнені Софія з сином Русланом з келихами шампанського. Він був зроблений в будинку Софії Ротару, який розташований в анексованому Криму, в місті Ялта. Як виявилося аккаунт артистки зламали сім'я не може відновити до нього доступ.

Підписники чоловіка і фанати Софії Михайлівни підбадьорили Руслана і розсипалися в компліментах: "найкрасивіші 🔥🔥❤️❤️❤️❤️❤️ будьте щасливі завжди!!", "Красиві, молоді, успішні, улюблені!😘 ", "Боже ❤️Софія Михайлівна сонечко наше рідненьке ❤️😍❤️люблю вас", " як чудово!!!!!", "Краса яка ❤ ️ "(Орфографія збережена-прим. ред.) - пишуть вони.

Нагадаємо, що Софія Ротару розповіла про біду, що трапилася з її онукою Сонею Євдокименко. Виявилося 24 березня була зламана сторінка Соні Євдокименко. З ще на той момент своєї сторінки артистка опублікувала сторіс, в якій повідомила сумну новину.

instagram.com/sofiarotaru.official

Примітно, що до цього всього Соня Євдокименко майже кожен день публікувала новий пост, але вже кілька днів не оновлювала свою стрічку. З цього слід зробити висновок, що або модель останні п'ять днів не може увійти в аккаунт, або "викрадачі" все ж знесли кілька останніх її постів.

Раніше Hyser писав про те, що пластичний хірург поділився головним секретом краси легендарної виконавиці Софії Ротару.

Також Hyser повідомляв, що Софія Ротару розповіла про біду, що трапилася з її онукою Сонею Євдокименко.

Нагадаємо, що Софія Ротару показала свого дорослого онука.