Синоптики дали прогноз на найближчі дні

Березень показав українцям свій норовистий і непростий характер постійно то засинаючи снігом і дощами, то зрідка радуючи теплими днями. Очікується, що останній день березня буде теплим, але дощовим, а Квітень почнеться з помітного похолодання. Синоптики дали прогноз погоди на найближчі дні. Про це повідомляє Український гідрометцентр.
У середу, 31 березня синоптики прогнозують невеликі дощі в північних регіонах, в Карпатах можливий дощ з мокрим снігом. В інших областях очікується суха погода. У нічний час доби стовпчики термометрів не опустяться нижче 5-10 градусів тепла, а вдень вже повноцінна весна - від 13 до 18 градусів вище нуля. У Карпатах температура повітря як у денний, так і в нічний час доби становитиме від 1 до 7 градусів вище нуля.
У ніч на 31 березня в столиці прогнозується невеликий дощ. Температура повітря в нічний час складе від 3 до 5 градусів тепла, а вдень від 10 до 12 тепла. Перші дні квітня в Києві будуть дощовими, але при цьому досить теплими.
Квітень почнеться переважно без опадів, лише 2 квітня в західній частині країни можливі опади у вигляді дощу. Вночі стовпчики термометрів покажуть від 3 до 9 градусів тепла, а вдень можна насолодитися весняними 10-16 градусами тепла. Найбільше з теплом пощастить жителям західних областей, де 1 квітня очікується до 20 градусів тепла.
Вже 3-4 квітня погода зіпсується в більшості регіонів. Жителям західних, центральних і північних областей слід бути готовими до похолодання, а також дощів, місцями з мокрим снігом. Стовпчики термометрів вночі показуватимуть від 1 градуса морозу до 4 тепла, вдень не більше 6 градусів тепла. Трохи тепліше буде в південно-східних і східних регіонах: вночі від 1 до 6 градусів вище нуля, а вдень від 8 до 14 тепла. Також похолодання зачепить і Київ - вдень 3-4 квітня в столиці очікуються дощі, а температура повітря складе не вище 8 градусів тепла.

Раніше портал Hyser повідомляв, що в Україну йде погана погода.

Також портал Hyser інформував, що синоптики прогнозують різке потепління в Україні.

Крім того портал Hyser повідомляв, що синоптики попередили про хвилю похолодання і заморозки на початку квітня.