Народний артистка України Ніна Матвієнко багата бабуся тому, що у неї є двоє чудових онучок, яких їй подарувала донька Тоня Матвієнко.

Тоня пішла по стопах матері і стала співачкою, тому її дві дочки ростуть в музичній сім'ї і слідують їхньому прикладу. У співачки є власний Instagram-аккаунт в якому вона ділиться зі своїми шанувальниками моментами з особистого життя і робочими моментами.

Цього разу вона вирішила показати, як її молодша дочка Ніна зі своєю бабусею влаштовують домашні танці. На відео видно, як малятко танцює під музику, а поруч стоїть бабуся і розчулюється нею.

"Ніни Матвієнко #тоняматвієнко #нінаматвієнко #арсенмірзоян # ukraine" (Орфографія збережена-прим. ред.), - підписала ролик Тоня.

Відзначимо, що з творчістю Антоніни публіка вперше близько познайомилася на телешоу "Голос країни". Вперше в 1991 році Ніна Матвієнко поїхала з 10-річною донькою на гастролі в США - це були її перші виступи. А в 1992 році на Майдані Незалежності співала гімн України.

73-річна Ніна Матвієнко любить подорожувати, в тому числі гастролювати по різних країнах. Фото і відео її концертів знайдуться і в Польщі, і в Чехії, і у Франції, і в Канаді, і в США, і в Мексиці. Тим не менш, чутки про те, що Ніна Митрофанівна виїхала з України, позбавлені підстави: місцем проживання артистки як і раніше залишається рідна країна.

Особисте життя співачки склалося ще в молодості. За прикладом батьків шлюб Ніни Матвієнко виявився міцним. Перший і єдиний чоловік співачки-художник Петро Гончар, син етнографа Івана Гончара. Весілля зіграли в 1971 році, молодій артистці відразу дали квартиру в столиці України на Вітряних горах. У шлюбі народилися сини-погодки Іван і Андрій, що стали художниками (Іван в 32-річному віці постригся в ченці).

Раніше Hyser писав про те, що Ірина Федишин поділилася рідкісним фото з чоловіком.

Також Hyser повідомляв, що Тіна Кароль і Потап здивували шанувальників жарким танцем під час якого поцілувалися.

Нагадаємо, що відома українська співачка Тіна Кароль засвітила ідеальні форми і розкішне декольте в бездонній маєчці.