Українців назвали категорії населення, яким відмовлять у субсидія.

Так, в уряді українці вже розповіли про тих, хто не отримає субсидії від держави цього року. Але ж вони дуже зараз багатьом потрібні. Адже ціни на комунальні послуги постійно зростають, але при цьому зарплати у багатьох залишаються на одному місці. Це означає, що людям просто нема чим платити за квитанціями. Проте Міністр соціальної політики Марина Лазебна назвала ті категорії населення, які цілком ймовірно взагалі можуть не розраховувати на отримання субсидії.

В першу чергу на субсидії можуть не розраховувати ті орендодавці, які ніяк не задекламували свої доходи від оренди квартир.

Крім того субсидію не отримають ті, хто здійснив покупку на суму в 50 тисяч гривень в одному чеку. І це стосується не тільки якоїсь речі, а й земельної ділянки або будинку. Розглядаються ті покупки, які були здійснені протягом року.

Не отримають субсидію також і ті люди, які мають заборгованості по комунальних послугах, які перевищують суму в 340 гривень.

Також субсидія не призначається, коли у складі домогосподарства є повнолітні, які більше трьох місяців не платили мінімальний ЄСВ і при цьому перебували за кордоном без офіційного працевлаштування за кордоном. Враховується тільки рік від дати подачі на субсидію. Це потрібно розуміти.

Також потрібно стежити за сплатою аліментів, тому що якщо є борги, то на субсидію також не варто розраховувати.

Багато залежить і від площі будинку або квартири, в якому проживає людина. Якщо є порушення, то людині також буде відмовлено в субсидії. Про це варто пам'ятати.

Раніше Hyser писав про те, що українським пенсіонерам почали нараховувати надбавки, хто отримає раніше за інших.

Також писали, що в Україні вирахували, хто з одержувачів субсидій обманює державу, перевірки тривають.

Нагадаємо, що Кабмін розширює коло одержувачів субсидій, що зміниться для населення.