Навіть один долар США може залучити мільйон

Про те, чи володіє, купюра в 1 долар якою-небудь магічною силою, і як правильно розмістити її в портмоне, розповів портал "Тайны.нет".

На самій банкноті присутній багато древніх символів сили, таких як орел, що прийшов із забутої міфології, та несе славу і могутність, велика кількість окультних написів і цитат, а також, безсумнівно, те саме "всевидюче" око, що знаходиться на верхівці піраміди, і стежить за фінансовими потоками.

Всі ці знаки обіцяють залучити фінансове щастя, хорошу заробітну плату, повернути безнадійні борги, прискорити просування по кар'єрних сходах, або допомогти в придбанні нового особистого авто.

Щоб приступити до виготовлення талісмана, що тягне до вас багатство: поверніть купюру по основній лінії поздовжнього напрямку; розмістіть на столі, портретом президента в вашому напрямку; загніть верхній і нижні кути лівого боку до центру; праву сторону купюри перегніть по діагоналі пірамідою вгору, а решту необхідно буде підвернути та вкласти всередину.

Взявши вийшов амулет пірамідою вгору, і наблизивши паперовий трикутник до губ, 3 рази прочитайте:

Текст. Фото: tainy.net
Текст. Фото: tainy.net

Після цього сховайте складену фігурку в потайний відділ вашого портмоне, лицьовою стороною до себе, і вершиною трикутника до верху. Але врахуйте, що для кращого ефекту необхідно придбати новий гаманець, а банкноту не треба нікому показувати, і вже тим більше нікому не говорити, і не витягувати з "схованки" - "око" і так буде невпинно відстежувати наявність коштів в портмоне, і притягувати їх до вас з інших джерел. Тільки в цьому випадку ваші доходи нарешті переженуть поточні витрати, і ви підніметеся на вершину фінансового щастя.

Невелика інструкція у вигляді відео, доступна трохи нижче:

До слова, раніше "Hyser" писав про те, що медики розповіли, хто може без негативних наслідків пити енергетичні напої у вечірній час.

Також раніше "Hyser" повідомляв про те, яким знакам Зодіаку пощастить у фінансовому і любовному плані вже наступного тижня.

А до цього "Hyser" розповідав про те, який популярний і доступний овоч знизить ризик виникнення онкологічних захворювань.