Найкращий спосіб зберегти чоловіче здоров'я - це дотримуватися правильного харчування і відмовитися від шкідливих звичок. Як запевняють лікарі, правильний раціон включає фрукти, овочі, цільне зерно, рибу, не жирне м'ясо і молочні продукти.

Також фахівці назвали ТОП-5 продуктів, які подбають про чоловічу силу.

Гранат

Як запевняють вчені, регулярне вживання натуральних гранатів допомагає знизити ризик раку простати. Пише зарубіжне видання Еatthis.

Кисло-солодкі плоди також є хорошим джерелом антиоксидантів, які можуть допомогти запобігти затвердінню артерій і знизити ризик серцево-судинних захворювань.

Імбир

В першу чергу цей диво-корінь здатний нормалізувати рівень тестостерону - того самого гормону, який відповідає за сексуальний потяг і здатність виконувати статевий акт.

В Індії суміш імбиру з яйцями й медом вважалася традиційною при лікуванні імпотенції.

Також імбир може допомогти збільшити розширення кровоносних судин і поліпшити кровообіг за рахунок гінгерола — хімічної сполуки, яка входить до складу кореня.

Авокадо

Авокадо-хороше джерело корисних жирів. Фолієва кислота в даному продукті виступає проти анемії й неякісного вироблення сперматозоїдів перед зачаттям.

Авокадо допомагає в очищенні крові, нормалізації кровотоку і у повноцінній доставці кисню до статевого члена, що необхідно для потужної ерекції.

Авокадо рекомендують вживати для потенції, поєднуючи його з морепродуктами або готуючи на його основі соуси й коктейлі.

Оливкова олія

Оливкова олія містить мононенасичені жири, які, як було доведено, знижують ризик інсульту.

Ще однією особливістю оливкової олії є те, що воно підвищує рівень тестостерону.

Масло сприяє підтримці нормального функціонування судин і кровотоку, що в кінцевому підсумку знижує ризик прояву еректильної дисфункції на 80%. Крім того, раціон багатий на оливкову олію, зводить до мінімуму можливість прояву таких хвороб, як: діабет, гіпертонія, метаболічний синдром.

Шпинат

Шпинат-джерело магнезії, яка в свою чергу покращує кровотік і може спрацьовувати як Віагра, підвищуючи збудження. Шпинат також багатий фолієвою кислотою, яка захистить вас від сексуальних проблем, пов'язаних з віком.

Раніше "Нyser" писав про те, що названо домашні коктейлі для підвищення потенції.

Також наш портал повідомляв, мед лікує від облисіння і підвищує потенцію.

Нагадуємо, для збільшення "чоловічої сили" медики порадили додати у свій раціон редьку.