Мабуть, домашні тварини одні з найбільш фотогенічних на планеті. А часом, вони позують перед камерою не гірше, ніж супермоделі. Героїня цієї новини тому доказ.

Так нещодавно користувачів соцмережі підкорила мила хаскі на ім'я Хонам. Їй всього чотири роки. Красуня проживає в Гонконзі і її вмінню поводитися перед камерою позаздрить будь-яка модель.

Цікаво, що ідея для її імені прийшла з місцевого серіалу, який дуже відомий в Гонконзі. ХоНам був головним героєм, гангстером. Господарі подумали, що це відмінне ім'я для настільки хитрої істоти.

Ця хвостата здатна зачарувати з одного погляду. Вона настільки фотогенічна, що кожен кадр, немов, зйомка для глянцю. У соцмережі юзери порівнювали хаскі з супермоделями Сінді Кроуфорд і Ліндою Євангелістою.

Відомо, що ця порода володіє красою й артистичністю, але у Хонам, схоже, особливий талант.

У Хонам дуже виразний погляд. Більш того, вона вміє підбирати ідеальні пози для фото.

Пухнаста красуня може робити такі гримаси, які так і просяться стати мемом. І, звичайно, така зірка просто була приречена на успіх.

У цієї блакитноокої красуні близько 50 тисяч підписників! Господиня Хонам рада увазі до своєї улюблениці й намагається частіше публікувати її свіжі фото в Instagram.

Профіль сповнений приголомшливих фотографій. Є і досить смішні відеоролики:

Під кожним постом Хонам обсипають неймовірно позитивними коментарями, вихваляють її чарівну зовнішність.

Раніше "Нyser" писав про те, що у мережі показали кумедне відео, як кіт і собака проявляли почуття один до одного.

Також наш портал повідомляв, у мережі показали миле відео, на якому щеня шпіца ледве справлявся зі сном.

Нагадуємо, у мережі показали кумедне відео дружби собаки й гуски.