Авторка книги "Їж, пий, дихай, худни" Аліна Шпак назвала п'ять популярних продуктів, від яких у людини виникає набряклість.

Перший і найголовніший з них - це алкогольні коктейлі, в яких міститься велика кількість цукру, пишуть"Новости Ю".

Замість солодких коктейлів перевагу краще віддати сухим винам, оскільки ті містять в собі меншу кількість цукру. І якщо на наступний день ви плануєте участь в громадських заходах, то від таких коктейлів, мабуть, краще відмовитися.

Всім відомо, що баланс води вкрай важливий в організмі, тому необхідно ретельно за ним стежити. За словами вчених недостатня кількість води може спровокувати набряклість. Тому вони рекомендують випивати хоча б по 1,5 літра чистої води щодня, розподіляючи її протягом дня.

Білий рис також викликає набряклість, тому перевагу краще віддати бурому рису, який є більш корисним для людського організму. У ньому міститься велика кількість мінералів і вітамінів, необхідних людському організму. А найголовніше, що він не містить глютен.

Консервація містить в собі велику кількість солі, внаслідок чого, людини мучить спрага. Якщо з'їсти на ніч порцію огірків або помідорів і випити пару склянок води, то на ранок набряків не уникнути.

Молочні закваски також провокують набряклість. Саме по собі коров'яче молоко є досить набряклим продуктом, тому від нього краще відмовитися. Варіацій в магазинах тепер сила-силенна: соєве, рисове, мигдальне, кокосове і т.д. якщо ж ви не фанат молока, але обожнюєте йогурти, також кращим варіантом буде Заміна на альтернативні варіанти, було б бажання.

Раніше Hyser писав про те, що названий корисний напій, який моментально спалює жир.

Також Hyser повідомляв, що названий простий суп, що знижує тиск.

Нагадаємо, що названа головна помилка при варінні картоплі.