Дуже високий хлопець вразив користувачів інтернету

Є багато людей, які вирізняються від інших чимось незвичним, що просто не може не звернути на себе увагу. Зазвичай це може бути і колір очей, і колір волосся, і навіть зріст. 18-річний школяр з Нігерії також вражає людей - вже в 10 років він став вищим за батьків. Тепер він не може вийти на вулицю так, щоб не зацікавити інших, передає портал Daily Star.

Абіодун Адегоке. Фото: Instagram

Ще в школі Абіодун був найвищим серед інших дітей. В 10 років він став вище за батьків, а зараз (хлопцю 18 років) він точно віще багатьох баскетболістів. Цікаво, що зараз зріст школяра з Нігерії складає 2 метри 36 сантиметрів. При цьому хлопець зовсім не комплексує через свій зріст, а навпаки - навіть намагається зробити так, щоб це стало його додатковою перевагою.

Справа в тому, що Абіодун мріє стати рекордсменом Національної баскетбольної асоціації. Зі зростом 2 метри 36 сантиметрів в нього є всі шанси. Справа в тому, що саме баскетболісти вважаються найвищими спортсменами: їхній середній показник дорівнює 185-195 сантиметрів. В той же час школяр з Нігерії набагато вищий. Тим паче, що це допомагає його в спорті: дістати до корзини на баскетбольному майданчику він може навіть без стрибків - просто стоючи на двох ногах. До речі, про хлопця вже дізнався відомий спортсмен.

Відомий баскетболіст Шакіл О'Ніл одного разу з'явився в соціальній мережі на відео з цим дивовижним хлопцем. Того дня кількість підписників в Абіодуна зросла майже в 10 разів (наразі в нього більше 50 тисяч підписників). Тож в хлопця точно вдасться добитися всіх своїх цілей.

Нагадаємо, раніше портал Hyser писав про те, що користувачів інтернету вразило відео з котом. Перед камерою котик помолився біля миски з водою.

Також повідомлялося, що в мережі з'явилося відео про дружбу гусака та собаки. Так, птах настільки полюбив песика, що не дає господарям його погладити.

Крім того, в мережі з'явилося дивовижне відео з котом. Так, хвостатий показав сміливість, відправившись на політ дельтапланом. Користувачі інтернету шоковані.