Відео з реакцією чоловіка на тваринку зворушила інтернет-користувачів

Нерідко люди з самого дитинства мріють про песика чи котика. В когось це бажання здійснюється ще в дитинстві, а комусь - доводиться чекати немало років. На цей раз в YouTube-каналі Rumble Viral показали, як на цуцика відреагував дорослий чоловік. Така реакція багато чого варта.

В кадрі можна побачити, яке чоловіку несуть коробку з подарунком для нього. Раптом він бачить, що подарунок - це маленьке цуценя породи німецька вівчарка. Тут же чоловік починає обіймати свого нового улюбленця. Також можна почути, як чоловік з кимось розмовляє. В описі пояснюють, шо собаку батьку подарував син. Можливо, син зараз далеко від родини і тому він вирішив подарувати батькові справжнього друга. Відреагував чоловік емоційно: він обіймав цуценя зі сльозами на очах. Тож точно видно, що в цього маленького цуценяти з'явився справжній друг, який про нього добре подбає.

В коментарях багато людей писали про те, що чоловік виглядає з цуциком дуже зворушливо. Деякі люди вирішили трошки пожартувати та написали, що, мовляв, "батько ніколи не хотів собаку, а це батько, коли ми завели собаку". При цьому один з підписників цього каналу розповів свою зворушливу історію про дружину. Як виявилося, жінка мріяла про песика все життя, і отримала його в 63 роки. Ось що розповів її чоловік:

"Щойно купив дружині цуценя. Їй 63 роки і ніколи не було цуценя. Вона доглядала за людьми похилого віку, дітьми-інвалідами та дорослими, і все життя керувала групами з охорони психічного здоров’я, але ми ніколи не могли мати дітей. Я дивлюсь на неї сьогодні і бачу 9-річну дівчинку, яка нарешті отримала свого цуценя", - пише користувач з ніком Littlepippin.

Коментарі в інтернеті

Нагадаємо, раніше портал Hyser писав про те, що в мережі з'явилося дивовижне відео з котом. Так, хвостатий показав сміливість, відправившись на політ дельтапланом. Користувачі інтернету шоковані.

Також повідомлялося, що в інтернеті з'явилося смішне відео з котом та песиком. Як виявилося, господар з камерою застав цих двох за обіймами.

Крім того, користувачі соціальних мереж регочуть над відео з собакою. Господарка вирішила пожартувати над улюбленецею та поклала в миску лише два шматочки корму. Реакція у собаки дивовижна!