У мережі показали кумедне відео, як кіт і пес виявляли почуття один до одного.

Вважається, що кіт і собака не можуть ужитися на одній території. Навіть приказка є: "Живуть як кіт з собакою". Але насправді ці дві тварини цілком можуть ладити між собою. І не тільки ладити, а й проявляти досить ніжні емоції один до одного.

Подібну поведінку кота і собаки вдалося зняти їх господареві.

На кадрах видно, як хлопець лежить на ліжку з включеною фронтальною камерою. Через секунду його вираз обличчя змінюється, а сам він перемикає камеру на задню і показує, як його кіт і пес сидять один з одним обійнявшись.

Після того, як тварини помітили увагу до себе з боку господаря, то відразу ж забули про свої обійми. Собака різко відштовхнула від себе кота і відкинулася на спину як ні в чому не бувало.

Кіт трохи не очікував такої реакції з боку свого друга, але наполягати на повторних обіймах теж не став. Сам господар неймовірно здивувався тому, що він побачив. Зрозуміло, що це була не постановочна картина, тому що це просто неможливо.

А ось користувачі Мережі в коментарях прийшли в повний захват від побаченого. Вони порахували, що тварини поводилися максимально природно незважаючи на всі стереотипи про їхні стосунки. Відео за короткий термін набрало практично рекордну кількість лайків і коментарів.

@w0rld_wide_web

#dog #cat #caught

♬ оригинальный звук - world_wide_web

Раніше Hyser писав про те, що собака-мати прихистила маленького кабанчика, мережа розчулена.

Також писали, що господар вирішив розіграти песика шматочком ковбаси - і ось, чому пошкодував.

Нагадаємо, що у мережі обговорюють сміливого кота, який подолав відстань в 3 тисячі кілометрів, цей відчайдушний вчинок не міг залишитися непоміченим.