В мережі з'явилися фото авто УАЗ в новому дизайні, "Буханець" виглядає інакше

Такі знімки показали представники Ульяновського автозаводу. На фотографіях можна побачити модель УАЗ-452. Правда, на зображеннях автомобіль виглядає не таким, яким його звикли бачити тисячі водіїв, передає інформаційний портал Мотор. Підкреслюється, що зображення такого УАЗ в інтернеті з'являється вже не вперше.

Однак такий автомобіль ще досі не вийшов у серії. Справа в тому, що поки що такий дизайн УАЗ-452 - це лише фантазії дизайнера Андрія Давидова. На цей раз виробник показав людям пасажирську версію цієї ж моделі автомобіля.

Варто відзначити, що дизайнер вирішив зобразити цей фургон в двох кольорах кузова - білому і темно-сірому. Крім того, художник додав доволі широку колію. Також варто звернути увагу, що на роботі дизайнера Давидова УАЗ-452 отримав вузьку світлодіодну оптику незвичайної форми, накладки з нефарбованого пластика по периметру. Також можна побачити металевий захист бамперів і бокс на даху. Такий "Буханець" дійсно дуже сильно відрізняється від оригіналу.

В районі лобового скла, а також на кормі красуються великі написи «Буханець», які художник теж вирішив додати до свого дизайну. Крім того, ззаду у автомобіля можна побачити вертикальні ліхтарі, які виглядають дуже сучасними. Правда, варто відзначити, що поки що така машина не виходить в серію, на даному етапі - це просто творчість. Чи є у виробників плани на виробництво такого УАЗ в якості нової серії - водіям, яким подобається така модель, залишається тільки здогадуватися.

УАЗ-452. Фото: Ульяновський автозавод

УАЗ-452. Фото: Ульяновський автозавод

Варто відзначити, що багато водіїв в соціальних мережах стали питати у виробника, чи не планується зміна дизайну в оригінального УАЗ. Проте представники заводу відповіли, що на це потрібно дуже багато часу, проте пообіцяли, що в цьому напрямку вже працюють.

Нагадаємо, раніше портал Hyser писав про те, що в Верховній Раді України підтримали нові зміни стосовно правил безпеки дорожнього руху. Згідно з нововведеннями, правоохоронці отримають трішки більше повноважень. Стало відомо, що зміниться.

Також з'явилася інформація про розробку нової моделі електрокару Tesla. Однак однією деталю машина нагадує "Таврію".

Крім того, в уряді вирішили підвищити штрафи для пішоходів за порушення правил дорожнього руху. Стало відомо, скільки тепер будуть платити порушники.