Популярна співачка Наташа Корольова опублікувала на сторінці в соціальній мережі Instagram вітальний пост, адресований синові Архипу Глушку.

19 лютого спадкоємцю артистки виповнилося 19 років, що, на думку шанувальників, не тільки знаменно, але і символічно. Артистка звернулася до іменинника, процитувавши вірші своєї подруги і юриста Каті Гордон: «Синочок! З днем народження!!! Коли-небудь, коли мене не стане на землі, я попливу на білому кораблі туди, звідки нікого не повернути...».

Але ось тільки далеко не всі фоловери оцінили рядки, які Наташа Корольова адресувала імениннику

Користувачі відзначили, що зіркова мати перестаралася з серйозністю послання:

Не обійшлося і без колючих зауважень на тему викоритання фотошопу на цій світлині:

Архип Глушко намагається робити підкорювати російський шоу-бізнес і нещодавно представив свій варіант хіта "Дельфін і Русалка", який свого часу виконувала його мама та її екс-чоловік композитор Ігор Ніколаєв.

Більше того, він розмітив у мікроблозі відео, на якому похвалився акробатичними вміннями:

Останнім часом хейтери активно обговорюють сім'ю Наташі Корольової і Тарзана. А все тому, що восени минулого року шоумен "сходив наліво" в компанії молодої актриси Анастасії Шульженко, а потім відео їх "любовних ігор" потрапило в мережу. Сергій Глушко виправдовуватися не став і під вагою "доказів" своєї невірності, повністю визнав провину перед офіційною дружиною.

Раніше "Hyser" писав про те, що Тарзан і Наташа Корольова вразили мережу цікавим відео з особистого архіву.

Також наш портал розповів, що Тарзан привітав тещу з днем народження оригінальним способом.

Нагадуємо, що Наташа Корольова підкорила шанувальників різко помолоділою зовнішністю.