Популярна модель "позашляховика" від Volvo, XC60, стала ще "розумнішою"

Про подробиці змін і доповнень, в технічній начинці цього авто, повідомляється на офіційній сторінці "Volvo Cars".

В автомобілі буде доступна інформаційно-розважальна система нового покоління, заснована на базі Android, і містить в собі всі необхідні сервіси та додатки Google. Центральним елементом оновленої системи стане Google Assistant, доступ до якого можна отримати не торкаючись жодним датчикам, а вбудований Google Maps розширить можливості навігації. До того ж всі потрібні додатки, навіть якщо вони не встановлені, завжди можна завантажити через Google Play.

Відзначається, що для того, щоб отримати весь спектр можливостей і функцій, досить підписатися на пакет цифрових послуг, все обладнання, яке для цього знадобиться, вже є в самому автомобілі, а дані для активації включені в інформацію пакета.

XC60. Фото: скріншот YouTube-відео.
XC60. Фото: скріншот YouTube-відео.

Таким чином, "Volvo Car Group" стає першою компанією, яка об'єдналася з Google, і інтегрувала систему на базі операційної системи Android з вбудованими додатками. Це, безумовно, зробить модель XC60 максимально досконалим позашляховиком з усіх, присутніх на ринку.

Крім цього, вбудована платформа дозволить розробляти й розгортати в цій моделі автомобіля активні системи безпеки, такі як виявлення інших учасників дорожнього руху, автоматичне гальмування і запобігання можливих зіткнень. Вона ж забезпечить інформаційну підтримку водія від місця старту до автотраси за допомогою сервісу Pilot Assist.

Сам же оновлений автомобіль, у версії 2022 року, надійде у виробництво в травні цього року, і, швидше за все, через кілька місяців вже буде доступний для покупки.

До слова, раніше "Hyser" писав про те, що У мережі показали фото "мінівена", який не могли собі дозволити навіть президенти.

Також раніше "Hyser" повідомляв про те, що відеоблогеру не захотіли продавати "LADA Niva Travel", тому що побоялися огляду всіх недоліків авто.

А до цього "Hyser" розповідав про те, що на відомому торговому майданчику пропонують до покупки унікальний ЗАЗ-968.