У мережі показали незвичайний вишневий ВАЗ-2106

На дворі 2021 рік і зустріти на дорозі радянський автомобіль та ще й в хорошому стані велика рідкість. Однак автоблогеру вдалося знайти воістину цікавий екземпляр - ВАЗ-2106 1990 року випуску в рідкісному вишневому кольорі. Відповідне відео опубліковано на youtube-каналі Roma Urraco.

Автоблогеру вдалося відшукати справжню капсулу часу - легендарну "шістку" ВАЗ-2106, а саме модифікацію ВАЗ-21063. Автолюбитель зазначив, що під капотом даного автомобіля знаходиться двигун 1,3 літра, а пробіг становить всього 2 тисячі кілометрів. Дана "шістка" була випущена в 90-му році минулого століття, проте збереглася до наших днів в ідеальному стані.

Вишневий ВАЗ-2106. Фото: скріншот YouTube-відео
Вишневий ВАЗ-2106. Фото: скріншот YouTube-відео

Блогер зазначив, що автомобіль практично новий і майже не експлуатувався і весь час простояв у гаражі. Він підкреслив, що не знає повністю історію даного екземпляра. Примітно, що в кінці 80-х початку 90-х років ці автомобілі користувалися величезною популярністю і за ними ганялися багато автолюбителів.

Цікавою особливістю знайденого ВАЗ-2106 є колір. Автомобіль виконаний в насиченому Вишневому кольорі в поєднанні з незвичайним червоним салоном. Під час огляду салону чоловік знайшов у бардачку навіть Керівництво по експлуатації автомобіля ВАЗ-2106. На відзнятих кадрах видно, що машина дійсно збереглася ідеально. Кузов, двигун, салон виглядають як нові, тому може скластися враження, що автомобіль тільки зійшов з конвеєра.

Блогер зазначив, що власник виставив даний автомобіль на продаж і швидше за все, незвичайний ВАЗ вже радує якогось колекціонера.

Раніше портал Hyser повідомляв, що у мережі показали унікальний броньований УАЗ-3303.

Також портал Hyser писав, що в мережі показали секретну модель"Запорожця". Виявляється, що легендарний "Запорожець" міг би виглядати зовсім інакше.

Крім того портал Hyser писав, що блогер показав" Москвич " 412, який 20 років простояв у гаражі.